Fostul nigerian de la FC Zalău a înscris în poarta Stelei

Transferat la FC Zalău în vara anului 2014, nigerianul Benjamin Kuku s-a remarcat rapid în tricoul „alb-albaştrilor”, intrând la un moment dat chiar în atenţia unor antrenori din Liga I. Vasile Miriuţă a fost unul dintre tehnicienii care şi-au dorit să lucreze cu fostul mijlocaş al Zalăului, iar în vara anului trecut, Kuku s-a transferat la ASA Târgu Mureş, formaţie pregătită la acea vreme de Miriuţă. Jucătorul „de culoare” a fost împrumutat în sezonul trecut în liga secundă, la Academica Clinceni, având şi aici evoluţii remarcabile.

În acest sezon, Benjamin Kuku a devenit jucător de bază la formaţia târgmureşeană, antrenată acum de Dan Alexa, iar duminică, în partida cu Steaua, a marcat primul său gol în Liga I.
„Sunt foarte bucuros că am marcat primul meu gol în Liga I tocmai împotriva celei mai bune echipe din România”, a afirmat Kuku.
Nigerianul a marcat în minutul 74 al partidei, la scorul de 0 – 0, reluând balonul în plasă de lângă Moke, după o centrare trimisă de pe partea stângă de atacantul sălăjean, Vlad Morar.
Scorul final al partidei dintre ASA Târgu Mureş şi Steaua Bucureşti a fost 1 – 1, „roş-albaştrii” marcând golul egalizator prin Moke, în minutul 90.

Leave a Comment